Sergeant Bydén!

Ja, är man inte eftertraktad så säg. Nu vill försvaret ha in mig på mönstring, haha. Vad fan ska dom med mig till igentligen, jag som knappt klarar av några armhävningar! Dock vore det rätt roligt att göra den där jävla lumpen endå, skjuta massa bössor och runka bulle i minusgrader på en bergstopp med massa härliga norrlänningar! haha! Man har ju hört lite roliga historier om livet i det millitära av "the elders".
Fan asså, jag måste börja träna. Rickard och GööRi, tagga till nu och tvinga ner mig så köper vi ett kort och biffar tills vi kan urinera på hudikgym!

För övrigt rätt soft dag idag. Klev upp runt 10, degade lite vid datorn, duschen, sen skulan. Fan va svårt matte B är föresten, jävla linjer och funktioner kan ta sig! Fast jag är jävligt bra på exel om jag får säga det själv, nästan så jag bör få betalt för att jag är så jävla bra. Fan, jag hjälper folk mer än vad läraren gör!
oj, nu blev jag lite väl självgod kanske, haha! Från det ena till det andra så kommer brorsan hem idag, trevligt trevligt! Nu ska jag kräva skjuts överallt hela helgen! GYNG!


Fabian är <julkär>,
Jag har ingen snus här,
Mobboskar säger varken bu eller bä,
men jag vet,
att också han,
är kär.
Ferk tränar
jag vägrar
och hela världen svävar.

HA-HA-HA!

den som väntar på nåt gott....

Var ett tag sen jag var här inne och babblade sist, ska försöka ändra på det och försöka blogga lite oftare! :)

Fyfan för mig alltså, nu sviker jag mina vänner och börjar spela wow istället för att köpa ett 4-pack "Left 4 Dead 2" tillsammans med vännerna. FÖRLÅT!

Saknar det där jävla wow som fan, hoppas jag får känslan som jag längtar efter direkt när jag skapar karaktärjäveln. haha. Can't wait for mom to come home with her VISA to pay for my wow-addiction!
Även att jag har hittat tillbaka till de underbara "Flipsyde", så nu ska jag dunka deras genuiala musik och spela wow hela jävla kvällen. GYNG!

Förövrigt så går ryktet att bror med familj ska flytta upp närmre Hudik, jävligt najs tycker jag. Då kanske man träffas oftare än endast på högtider.



btw. Blizzard is the jew devil.
HAHA

It don't matter if it's right or it's wrong.
As long as it is, and it's all good and we're gonna get grown.
And everyday we face a battle inside
But it don't matter if we win or lose cuz we all gonna die. yeah!

peave out.

RSS 2.0